5 приложения, които да ни помогнат да оцелеем в летните жеги
Мобилни

5 приложения, които да ни помогнат да оцелеем в летните жеги

Едно от най-хубавите неща на нашето време е, че можеш бързо и лесно да си намериш апликация за... всичко. 

Тези 5 app-a са особено подходящ съюзник на всеки в летния сезон!

1. Wolfram - Линк 
Вече можете да се печете на плажа спокойно и да си почивате навън. Wolfram Sun Exposure пресмята колко точно е полезно за вас да бъдете изложени на слънце без да изгорите, базирано на определени фактори, които въвеждате предварително.

2. SnapSeed - Линк
Ако искате да документирате всички забавни моменти от лятото, това приложение за фото обработка със сигурност ще влезе в употреба. След като го използвате снимките ще изглеждат като професионални. Приложението е безполатно. 

3. Sky Map - Линк

Ако сте решили да отидете на палатки или да спите на плажа, едно от най-хубавите преживявания е да се взирате в опсипано със звезди небе.
Проблемът е, че ако не сте астрофизик, на дали знаете какво точно гледате. Тук идва приложението Sky Map. Можете да си го изтеглите безплатно от Google Play. Проложението ти позволява да видиш карта с над 350,000 звезди на мобилния си телефон. С помощтта на GPS-a на телефона си, можеш да насочиш приложението, а то да определи кое е съзвездието.

Особено в летните жеги, които най-сетне дойдоха, е полезно да имаме на телефона си приложение, което следи колко вода пием на ден. Независимо дали сме на работа, на плажа, играем игри или пътуваме, да бъдем хидратирани през целия ден е изключително важно.  

Ако още не сте убедени, колко точно е важно, кликнете на този линк. 

Ето и няколко полезни приложения, които може да са леко дразнещи понаякога, но поне ще ни спасят от дехидратация.

4. Water Drink Remind - Линк
Трябва само да въведете вашето тегло и приложението DrinkingWater ще ви помогне да определите от каква дневна доза вода се нуждае тялото ви. Когато изпиете чаша с вода, вие ще трябва да добавите чаша с вода в приложението. Следващата чаша за пиене ще ви бъде напомнена.    

Има доста подобни приложения, от които можете да изберете, например

5. Aqualert - Линк
Приложението изчислява колко вода трябва да пиете, напомня ви да пиете вода и следи "водния ви баланс". В линка ще намерите и малко демо, което ви обяснява как точно да използвате приложението.

Добавям и един базов калкулатор, който да ви ориентира колко вода трябва да пиете спрямо теглото ви: 

 

Have Fun! 

Няма коментари

Напиши коментар