Премиерата на Google Pixel 3  се очаква да бъде на 9-ти октомври
Мобилни

Премиерата на Google Pixel 3 се очаква да бъде на 9-ти октомври

Какво ли може да очакваме от новия продукт на Google?

Google ще разкрият новия Pixel 3 и Pixel 3 XL на 9-ти октомври, според Bloomberg, като се очаква събитието да бъде в Ню Йорк.

Pixel и Pixel 2 бяха обявени на 4-ти октомври, в Калифорния. Виждали сме телефона, който ще включва USB-C earbuds в комплекта. Очаква се телефонът да има функция "ефекти за красота" и "super selfies" на предната камера. Точно преди седмица излезна 1080p клип на разопаковане на телефона, който може да видите по-долу. Няма никаква мистерия относно дизайна, но пък ще има възможност да се зарежда безжично.

Защо виждаме Pixel 3 XL толкова често преди премиерата му? Слухове се носят, че откраднати модели се продават на черно на украинския пазар и имат цена от $2,000 за бройка. Google все още нямат коментар по ситуацията, а и не очакваме такъв, преди премиерата му през октомври. Със сигурност обаче, екип на Google разследва случая с откраднатите устройства.

Нормалният Pixel 3 няма такава показност все още, преди премиерата му. По всичко изглежда, че ще има дизайна на Pixel 2 XL. 

Pixel 3 или Pixel 3 XL? Кое предпочитате вие?

 

Източник: TheVerge 

Няма коментари

Напиши коментар