Gorilla Glass 6 ще издържи 15 изпускания на телефона ви
Мобилни

Gorilla Glass 6 ще издържи 15 изпускания на телефона ви

Нека се има предвид, че устойчивостта от надраскване остава същата, като на предишната версия.

От Corning обявиха пускането на Gorilla Glass 6, като споделиха, че е по-устойчива от предишните модели. Компанията сподели, че стъклото ще може да издържи до 15 изпускания от един метър разстояние.

"Corning Gorilla Glass 6 е подобрена версия на Gorilla Glass 5, като може да издържа на изпускания от по-голяма височина, но най-важното е, че може да издържа на няколко изпускания." - сподели вицепрезидентът на Corning Gorilla Glass - John Bayne.

След като телефоните стават все по-тънки, по пътя на логиката и стъклата стават по-тънки, което затруднява Gorilla Glass. Дори ако се сравнят няколко телефони от предишни генерации, със сегашните, ще разберем че е много по-лесно да се счупят старите телефони, отколкото новите. От Corning обявиха, че устойчивостта от надраскване ще бъде същата, като на предишните модели. Въпреки, че компанията обяви новата Gorilla Glass за "по-добра", то вие не очаквайте тя да бъде с по-добра устойчивост на надраскване. Не тръгвайте да изпробвате с пирони, ножове и каквото и да е.

Gorilla Glass 6 в момента се произвежда и е на разположение за производителите на телефони. Очаква се да достигне до пазара, в следващите няколко месеца.

 

Източник: TheVerge

  • Stork
    Stork
    Аз съм със S9 Plus и вчера го изтървах от метър някъде... ама нищо му няма слава богу хаха
показване на 1 от 1 Коментар