Новият Launcher на Microsoft за Android позволява връзка с вашия персонален компютър
Мобилни

Новият Launcher на Microsoft за Android позволява връзка с вашия персонален компютър

Работи като Apple Handoff за PC.

Microsoft пуснаха своя Android Launcher преди две години, тихо и кротко, под името Arrow Launcher.

Същият този Launcher получава голяма актуализация и вече се казва Microsoft Launcher.

Докато iPhone не ти позволява да персонализираш своят "home" бутон, то Android устойствата имат така наречените "Launchers", който променят твоят основен екран.


Източник: TechWorm

Microsoft се възползват от това, като по този начин слагат "мост" между вашето Android устройство и PC-то ви. Microsoft Launcher позволява на Android потребителите да продължат да гледат снимки, редактират документи или да четат новини в уебсайтове от телефон на компютър. Това е нещото, което Microsoft експериментира от скоро и "Продължи на Компютъра" е голяма част от новия Edge browser за iOS и Android. Също така изглежда много подобно на Handoff на macOS.

Може да стартирате апликации от своя телефон на компютъра ви. Това е добра новина за хората, които използват услуги, като OneDrive, Office и Outlook.

Microsoft Launcher също така има поток от информация свързана с календара ви - срещи, напомняния и т.н.

Може да настройвате визията на Microsoft Launcher, като може да избирате между "Светла", "Тъмна" и "Прозрачна" визия. Аз лично се спрях на прозрачната, която изглежда много яко!

Светла (Light)

Тъмна (Dark)

Прозрачна (Transparent)

Ако сте настоящ потребител на Arrow Launcher, то вашата апликация автоматично ще бъде актуализирана на Microsoft Launcher, а всеки друг потребител с Android устройство може да си изтегли апликацията от Google Play Store.

 

Източник: TheVerge

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар