Samsung Galaxy S10 може да дойде в три различни размера
Мобилни

Samsung Galaxy S10 може да дойде в три различни размера

Samsung все още не са обявили Galaxy Note 9, но вече има слухове за следващия модел: Galaxy S10.

Според анализатора Ming-Chi Kuo, S10 ще дойде в три размера: 5.8 инча, 6.1 инча и 6.4 инча. Това са почти идентични размери, с тези на следващата серия iPhone.

По-големите два S10 модела ще включват сензори за пръстов отпечатък на самия дисплей, а по-малките отново ще имат, но няма да бъде директно върху дисплея. Това най-вероятно означава, че по-малките модели ще бъдат стартовите, докато по-големите ще имат по-добър хардуер и ще бъдат пуснати малко по-късно.

Kuo е добре познат в това, че правилно определя плановете на Apple, като използва вътрешни източници, а по всичко личи, че има и такива в Samsung. Все пак той не е сам, когато става въпрос за правенето на такива прогнози. Според Business Insider, Kuo вярва пръстовият отпечатък ще бъде разликата между Samsung и iPhone, като вторите ще разчитат на сензорът за сканиране на лице.

Друг слух е, че S10 може да има пет камери, които ще добавят по-голям ъгъл на записване на портретни снимки, с предната камера.

Kuo прогнозира, че Apple ще направят подобен дебют, в няколко размера. Той вярва, че и трите телефона, ще наподобяват iPhone X, като целият панел ще бъде дисплей, а малко място ще бъде оставено в горната част за Face ID сензори. Следващият iPhone трябва да бъде обявен през септември.

Galaxy S10 е все още далеч (Samsung обикновено обявяват новите продукти през февруари), но компанията ще пусне новини съвсем скоро: ще има събитие на 9-ти август, в което ще бъде обявен Note 9.

Така че, S10 не е толкова далече в бъдещето.

 

Източник: TheVerge

Няма коментари

Напиши коментар