Samsung S9 и S9+
Мобилни

Samsung S9 и S9+

Samsung s9 и s9+ са най-новите модели от поредицата Samsung Galaxy, като дизайн са същите като предишната версия s8 и s8+, но пък от към характеристики и нови екстри са на съвсем друго ниво.

Дисплей

Дисплеят е без рамка и със заоблени ъгли. Екранът остава същия, 5.8 и съответно 6.2” за модел плюс. Стъклото е бронирано, а дисплеят е с Gorilla Glass 5. Отношението на екрана е 18,5:9.

Камера

Камерите на гърба при Plus са 12 МР.Камерата има два основни режима F1.5 и F2.4,та ако е тъмно, обективът се отваря в режим F1.5, което помага за повече светлина за ясни и чисти снимки. Докато режим F2.4 се използва при дневна светлина, а снимките са кристални. Този път модел S9+ е с двойна камера. Снимките, които правите остават ясни, дори ако ръката ви трепне или я разклатите леко. Samsung са първите, които вмъкват Super Slow-mo(Супер забавен кадър) като той снима с невероятна скорост от 960 кадъра в секунда!

Хардуер

Телефонът е с Android 8, телефоните разполагат с 8 ядрен процесор и 4GB RAM при S9, а при S9+ RAM паметта е 6GB. Вградената памет на телефона бива 64GB и 256GB, но ако това не ви е достатъчно, вече може да си добавите до 400 GB памет чрез microSD карта. Телефонът разполага със Surround звук, което ви позволява напълно да се слеете със звука и да се насладите напълно.

Този път имате повече варианти за отключване на телефона и те са чрез лицево разпознаване, ирис, пръстов отпечатък, схема, парола или ПИН.

Вече можете да зареждате телефона си и без кабел и да продължите да си чатите или играете, но безжичното зарядно се закупува отделно, също така изисква електрическо захранване.

Източник: Samsung и SlashGear

Няма коментари

Напиши коментар