Samsung забавя Galaxy Fold
Мобилни

Samsung забавя Galaxy Fold

"Искаме да направим по-здрав дисплей."

Samsung потвърди, че ще забави пускането на новия си сгъваем телефон - Samsung Galaxy Fold. Това се случи само дни преди датата, в която телефоните трябваше да влязат в продажба. 

Искаме клиентите ни да получат възможно най-добър продукт. Това е причината, след като получихме определени обратни връзки, да забавим продажбите. По този начин ще бъдем сигурни, че клиентите ни ще получат продукт на високото ниво, което и се очаква от нас. 

По-рано The Wall Street Journal съобщи, че Fold няма да достигне до рафтовете на магазините преди май, но Samsung не се ангажираха с нещо по-конкретно, за да си даде свобода. В имейл до клиентите си, които вече са поръчали Fold, компанията заяви, че може да очакват повече информация относно доставките след 2 седмици. 

Преди това бяха установени няколко проблеми при дисплея и счупвания само след един ден употреба. Както и се досещате за телефон, чиято цена е 2000 долара, това е просто недопустимо. 

В случая изглежда сякаш от компанията са взели правилно решение в трудната ситуация. По-добре е да забавят доставките и да преработят промените, вместо да се борят в последствие с вълна от рекламации и недоволни клиенти. Сега отново ще има хора, особено тези предварително поръчали телефона, които няма да бъдат щастливи, поради забавянето, но нека не забравяме, че все пак говорим за нова, експериментална технология. Такива опити са нужни, за да се върви напред.

Oчакваме от компанията да ни кажат кога ще пристигне телефонът, а с още по-голямо нетърпение очаквам, да видя какви ще са реакциите. Ще успеят ли от компанията да отстранят повредите и ще направят ли качествен телефон, който да положи основата на едни малко по-различни телефони от тези, които сме свикнали да виждаме? Дали пък цялото начинание няма да се окаже един грандиозен провал?

Източник: The Verge

Няма коментари

Напиши коментар