Tinder с повече от 1 милион нови съба за миналата година
Мобилни

Tinder с повече от 1 милион нови съба за миналата година

Приложението за запознанства показва завидни резултати.

Приложението Tinder е неудържимо! Компанията-майка Match Group обяви отчетите си за четвъртото тримесечие, в която обяви, че Tinder е добавил 1,2 милиона абонати само през миналата година. Този ръст помогна на компанията да приключи годината с 805 милиона долара приходи.

Това е почти колкото сбора от приходите на други две компании, които се занимават с намирането на сродни души - Match.com и OkCupid, чиито приходи се изчисляват на 872 милиона долара. 

От компанията коментират, че по-голямата част от ръста на приходите на Tinder е благодарение на Tinder Gold, което дава на клиентите си някои специфични функции, като повече супер харесвания на ден, възможността да прелитат по света и да разбират кой ги харесва. 

Tinder също така са си поставили за цел да се съсредоточат върху по-млада демографска група от 18 до 22-годишни, през Tinder U - университетско-ориентираната част от приложението. В момента приложението разширява своите хоризонти, като излизайки от САЩ, ще работи за установяването си в Япония, Индия, Южна Корея.

Tinder дава на хората, които използват приложението, освен възможност да намерят своята идеална половинка, различни съвети. 


Въпреки всичките тези успехи за приложението за запознанства, създателите му не спират до тук. Вместо да лежат на лаврите си, те разработват други приложения, като последното е от тази година. Представеното наскоро приложение Ship е предназначено за жени, които да обсъждат съвместно срещите си. Лично на мен това ми звучи налудничаво, но ще се поинтересувам от приложението и ще споделя какво мисля в някоя друга статия. 

Докато приходите на компанията не спират да растат, очакванията и целите й са също толкова големи. Вътрешно проучване, показва, че хората използват средно по 4 приложения за запознанства. Match работят в посока на това, да се уверят, че и 4-те, са app-ове на компанията. 

Какво мислите за приложенията за запознанства? Използвате ли Tinder, или друг app и използвате ли платената верси? Споделете какво мислите в коментарите под статията.

Източници: The VergeTinder

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар
Tags