WhatsApp също ще претърпи няколко позитивни промени
Мобилни

WhatsApp също ще претърпи няколко позитивни промени

WhatsApp ще има стикери! Доживяхме!

WhatsApp ще претърпи няколко промени, включващи стикери, обявиха от Facebook. 

Платформата за съобщения ще получи и възможност за групови, видео обаждания в близките няколко месецам, каза Мубарик Имам - директор на WhatsApp.

Имам нямаше много детайли, които да сподели, относно груповите, видео обаждания, но в примерното видео можем да видим 4 човека, които си говорят по едно и също време. Тя разкри, че WhatsApp има над 450 милиона потребители дневно, и над 2 милиарда минути видео и аудио обаждания на ден.

WhatsApp най-после ще има и стикери, следвайки примера на другите, подобни апликации, като Facebook Messenger, Line и Viber. Също така, ще позволява на 3-ти страни да разработват тяхна колекция от стикери.

Също така е редно да отбележим, че WhatsApp се разраства и навлиза в бизнеса. WhatsApp For Business за Android беше пуснато по-рано тази година, като за момента апликацията е безплатна. Това може да не остане така дълго време, като след известен период може да започне да таксува големите компании за допълнителни функции, които ще им помогнат да достигнат повече клиенти.

 

Източник: TheVerge

Няма коментари

Напиши коментар