Най-големите телевизори от CES
Технологии

Най-големите телевизори от CES

Тази година CES беше белязана от едно нещо - огромните телевизори. 

Големи обявления - големи телевизори.

Ако има едно нещо, с което да свързваме тазгодишната конференция, освен разбира се нещата, за които вече ви разказахме, това са огромните телевизори. Може би технологиите, които да подържат качеството на толкова големите домашни реклами не се развиват с темповете, които искаме, но очакванията за в бъдеще са големи. Размерите на екраните за домашно кино, които видяхме по време на комференцията, са впечатляващи. 

CES 2019г., както и всички подобни конференции в последните 4-5 години, са изпълнени с представяне на 8K телевизори. Тази година имаше и телевизори, които реално можете да закупите, което разбира се не значи, че трябва да го правите. Имайте предвид, че броят на продукциите, които се създават в 8К е незавидно малък, като една от причините е високата цена на за заснемането и създаването на подобен тип продукти. Ако нещо не се промени в бъдеще, относно цените, ще бъде доста трудно пазарът на 8К да развие потенциала си. 

Но, дори да игнорираме 8К проблема за момента, на CES имаше някои наистина готини телевизори, а сега ще ви покажем тези, които ни впечатлиха най-много. 


Sony

Започваме с телевизорите на Sony, за които ви разказахме повече в една друга наша статия. В нея влизаме в детайли и относно характеристиките на телевизорите и ви показваме различните нови модели. 


LG

LG пък ни представиха roll-up телевизор. Вижте как точно работи във видеото по-долу. Когато не използвате телевизора, той може просто да се прибере в кутия под него. Това вероятно е най-sci-fi изглеждащото нещо от конференцията, което всъщност ще има приложение в реалния живот. 


Samsung

От Samsung представиха 75-инчов MicroLED 4К телевизор. MicroLED е най-новата технология за телевизори.Тя прави изображенията по светли и има някои невероятни HDR опции. 

Снимка: The Verge


TCL 8K TV 

Не само най-големите марки имаха място на конференцията. TCL, които бързо се превърнаха в бранда за бюджетни телевизори обявиха, че ще произвеждат 8К телевизори преди края на 2019г.


Снимка: TCL


Какво мислите за огромните телевизори? Някои от тях, ще ни излязат доста скъпо, главно защото при тази големина на екраните, може би ще ни трябва и малко по-голям хол. 
 

 

Източник: The Verge

 

 

 

 

Няма коментари

Напиши коментар