Най-интересното от Google I/O 2019
Технологии

Най-интересното от Google I/O 2019

Топ 5 нови неща от събитието

През годините сме научавали страхотни новини по време на събитията на Google. Сега сме в разгара на Google I/O 2019 и вече има интересни новини и от там. Презентаторите ни разказаха за новите проекти на компанията, подобренията и продуктите, които да очакваме от Google. 

От компанията са се съсредоточили върху това, да улесняват потребителите си, давайки им повече опции и функции в различните приложения на Google. По време на събитието имаше и лек акцент върху това, че ние в крайна сметка ще контролираме процесите, но каквото може, ще бъде автоматично попълвано от приложенията с цел да ни спести време и усилия. Разбира се, стана дума и за поверителността на информацията, което е основна тема на подобни събития от години насам. Бяха представени и нови продукти, за които ще стане дума малко по-надолу в статията. 

По време на конференцията лесно можехме да се ориентираме кое от изявленията се приемаше радушно от публиката и кое - не. Имаше доста новости, които като че ли не успяха да ни впечатлят и докоснат особено, а ето и тези, които наистина ни впечатлиха. 

  • Вече са в продажба новите телефони Pixel 3A и 3A XL. Вече ще можем да купим по-евтини Pixel телефони и то с жакове за слушалки. Цените започват от $399. Както се досещате единият модел е малко по-голям от другия, а цветовете са черен, бял и лилав-еникъв. За мен, най-страхотната новина беше свързана с навигацията на Google Maps и Pixel телефоните. Иска ми се опцията да се въведе глобално, но дали това някога ще се случи и дали изобщо е възможно да се случи, нямам идея. 
  • Линията продукти Google Home ще бъде ребрандирана. Представен беше и нов продукт от нея, а именно Nest Hub Max за $229.
  • Ъпдейти на Google Lens.
  • Android скоро ще предлага субтитри на живо при видео разговор.
  • Google Maps получава инкогнито мод.

Ето ги и всички по-интересни моменти до сега. Какво мислите за събитието и има ли някой продукт или услуга от новите предложения, която да очаквате?

Източници: Google, The Verge

Свързани страници

Виж всички
Технологии
Новите функции на Gmail
Fortnite
Краят на Tilted Towers

Няма коментари

Напиши коментар