Най-важното от конференцията на Аpple
Технологии

Най-важното от конференцията на Аpple

С абонамент и без реклами!

Списания, карта, гейминг услуга, ТV услуга и Опра. С абонамент и без реклами!

След седмица на ъпдейти, Apple най-после обяви големите новини по време на мартенското си събитие. Само седмица след като Google обявиха своята Google Stadia, от Apple ни дават нови поводи за интерес и новини. 

Без реклами и допълнителни покупки, обещаха от Apple. Страшно много неща станаха ясни по време на презентацията, а ето и най-важното. 

Списания 


Apple News Plus ще бъде услуга, която ще доставя списанията до вас. Над 300 списания ще бъдат достъпни още на старта на услугата, а темите ще бъдат най-различни. В услугата са включени и някои от най-желаните абонаменти за електронни медии. Ще има препоръки, но няма да има реклами. Разбира се за 9.99 долара на месец цялото семейство ще може да ползва услугата. Първият месец е безплатен. 

Apple Card

Това е нова услуга от Apple, която ще позволява да използвате виртуалната карта в телефона си. Получаватe картата си само за минути на вашия iPhone и ще можете да я използвате навсякъде с Apple Pay. Wallet App-ът има и нови функционалности, като една от тях смята и води отчет за нещата, за които харчите парите си - нещо като Spending Tracker. 

Arcade 

Това е първият в света абонамент за игри. Получавате над 100 нови игри ексклузивно. Всяка игра ще може да се играе на различни устройства, като запазвате напредъка си, ще може да се играе и офлайн и отново, няма да има реклами. Над 150 държави по света ще могат да ползват услугата. 

Нова ТV услуга

Тук нещата са малко по-сложни, защото има няколко вида услуги. Това, което ми направи най-приятно впечатление е Apple TV Plus. Оригинални филми и сериали с най-високо качество - това е целта на компанията. Работейки с най-добрите сценаристи, режисьори и актьори, Apple ще опитат да създават качествено кино - драма, документални филми, филми за деца и др. Без реклами. 

Oprah Winfrey

също говори по време на конференцията. Тя е едно от лицата на новата услуга, а тепърва очакваме още! 

Ще ми бъде интересно да видя, дали наистина Apple са способни да правят качествени продукции. Скоро ще разберем, а до тогава, Have Fun!
 

Няма коментари

Напиши коментар
Tags