GIGABYTE пускат гейминг мишка с регулируеми тежести
Периферия

GIGABYTE пускат гейминг мишка с регулируеми тежести

Ще имате възможност да регулирате центъра на тежестта и общата маса на мишката.

От Gigabyte обявиха Aorus M5, нова геймърска мишка, която беше показана през юни на Computex.

Мишката ще има пет тежести, всяка от които ще бъде много близка до логото на Batman. Четири от тях сформират квадрат около сензора, а още една може да бъде сложена под него. Общата тежест варира от 118 грама (само мишката) до 130.5 грама (с всичките 5 тежести).

"Революционната дистрибуционна система от тежести ще позволи на потребителя да регулира баланса на мишката и да намери своят оптимален вариант между контрол и гъвкавост" - казаха от Gigabyte.

Gigabyte не откриват нещо ново, като дизайнът и концепцията са подобни на Logitech G502 Proteus Spectrum. С всичките си тежести, G502 е малко по-тежка - 168 грама и 121 грама без тежести.

 

Aorus M5 има Pixart 3389 оптичен сензор, с регулируемо DPI от 50 до 16,000. Също така включва Omron суичове на двата основни бутона, които издържат на 50 милиона клика и има общо 7 бутона, включително скролът.

От компанията казват, че дизайнът на Aorus M5 ще бъде удобен за palm и claw захвати, като към всичко е добавени и гумени,противоплъзгащи части на мишката от двете страни.

Също така, има RGB осветление, заедно със софтуер, чрез който ще го контролирате, както и вътрешна памет, на която ще може да запазвате вашите настройки направо в мишката.

От Gigabyte не казаха точно кога Aorus M5 ще бъде пусната за продажба и колко ще струва, но ние нямаме търпение да разберем и да я изпробваме!

 

Източник: PCGamer

Няма коментари

Напиши коментар