HTC обявиха Vive Pro
Периферия

HTC обявиха Vive Pro

От HTC ни обещават по-добра виртуална реалност чрез Vive Pro и Vive Wireless Adapter.

Днес по време на CES (Consumer Electronics Show, международно изложение за потребителска електроника, провеждащо се всяка година през януари в Лас Вегас) от HTC обявиха Vive Pro - безжичен и подобрен модел на добре познатия ни комплект за виртуална реалност. 

Новият модел има комбинирана резолюция от 2880 х 1600, използвайки два OLED екрана, което е увеличение на резолюцията с 78% от сегашния модел. 

А безжичния адаптер (Vive Wireless Adapter) ще работи както с новия, така и собрия стар Vive, използвайки безжичната технология на Интел - WiGig с обещание за по-малко забавяне и по-добро представяне, стъпвайки на 60Ghz безжична мрежа. 

Други подобрения идват и със слушалките, които включват два микрофона с активна шумоизолация, както и две предни камери, които са направени с цел да дадат повече възможности на разработчиците. Не трябва да пропускаме и по-добрата и ергономична структура на Vive Pro.

Нямаме информация кога можем да очакваме Vive Pro. Знаем само, че безжичния адаптер ще бъде наличен в третото тримесечие тази година.

Няма коментари

Напиши коментар