CES 2019: HyperX представиха нови слушалки и микрофон
Периферия

CES 2019: HyperX представиха нови слушалки и микрофон

HyperX навлизат в сферата на микрофоните, като в последно време се доказаха в тази на слушалките със серията Cloud.

HyperX определено искат да се докажат, че са добър производител и на други неща, освен RAM на CES 2019, като показаха нова периферия, включително Cloud Orbit S слушалки с микрофон, които използват "magnetic drivers" и технология за проследяване на движението.

The Cloud Orbit и Cloud Orbit S са първите геймърски слушалки на HyperX, които използват патентованите 100mm "Magnetic Drivers" на Audeze, които ни предлагат 3D аудио технология и страхотно качество на звука.

Слушалките с микрофон също включват Waves Nx проследяване на движението на главата, което позволява адаптирането на микрофона към околната среда при 360 градуса въртящ момент.

"Партнираме си с HyperX за да предоставим страхотния звук на геймърите. Искаме да променим начина по който се усещат игрите и да им предоставим предимство в играта" - каза Sankar Thiagasamudram, създател и главен изпълнителен директор на Audeze.


Не само ще предложим завладяващ геймплей, но също така ще дадем предимство в играта на хората, които ги използват. От HyperX обещават, че ще можете по-лесно да разбирате точно къде се намират опонентите ви в по-забързаните игри.

HyperX Orbit ще струват около 300 долара, а Orbit S ще бъдат около 330 долара и ще излезнат в края на 2019.

HyperX също така показаха новия микрофон HyperX Quadcast, който ще бъде отделен микрофон за PC, PS4 и Mac стриймъри. Идва със стойка за обиране на вибрациите, контрол над звука и много допълнителни функции за всички начинаещи или вече професионални стриймъри. 

Микрофонът ще бъде наличен през март месец, на цена от около 140 долара. 


HyperX пускат и Pulsefire RGB геймърска мишка, която ще има 11 програмируеми бутони и идва с Pixart 3389 сензор за подобрена точност и скорост, като ще може да стигнете до 16 000 DPI, на когото му е нужно...

Цената на мишката ще бъде около 100 долара, така че това поне ни успокоява.


HyperX не забравя откъде са започнали, като представи и новата HyperX Predator DDR4 RGB 16GB RAM памет. Тя има скорост от 3000Mhz или 3200Mhz и може да се вземе както една платка от 16GB така и в комплект от две - 32GB или четири - 64GB. Както ни подсказва и името, тя идва с RGB подсветка, което може да бъде синхронизирано с други RGB компоненти по машината ви. Тези модули ще бъдат достъпни през януари, на цена стартираща от 167 долара.

Определено ни очакват доста интересни неща през 2019, така че следете сайта ни за още информация и от другите производители!

 

Източник: engadget

Няма коментари

Напиши коментар