Новият модел на ROCCAT Renga е тук
Периферия

Новият модел на ROCCAT Renga е тук

ROCCAT Renga Boost са новият и подобрен модел слушалки от компанията

След успеха на оригиналните ROCCAT Renga, които излязоха на пазара през 2016 година, вече дойде време и за подобрен модел в лицето на ROCCAT Renga Boost.

Тук типичното за ROCCAT синьо липсва - визията е изцяло черна, но като дизайн са почти идентични с предходната Renga. Гейминг слушалките имат 50мм неодимови говорители, които предоставят тройно по-чист и дълбок бас.

Комфорта е на ниво чрез вентилация на слушалките, ергономична плътна лента за глава и плюшени наушници. За това и допринася лекото тегло - едва 210 грама, което е с 30% по-леко от конкурентните им слушалки. Въпреки това, конструкцията е здрава, предназначена за по-дълго и сериозно използване.

Към слушалките има и контролер, който е удобен за бързо увеличаване и намаляване на силата на звука и за включване и изключване на микрофона. Микрофонът се върти, което осигурява кристално чист и ясен звук.

Renga Boost се свързват с 3.5мм жак. Благодарение на допълнителния накрайник, можете да свържете както с вашият компютър, така и с Xbox One, PlayStation 4, мобилни телефони, таблети и още. Ако пък имате Wii U, можете да си закупите допълнителен накрайник.

Информация: ROCCAT


Все още не знаем каква ще бъде цената на слушалките за България, но в Европа е €59.99. Спрямо това можем да догатнем, че тук цената ще е около 120лв.

В момента в който слушалките пристигнат в България, със сигурност можете да очаквате ревю от HaveFun TV, в което да ви разкажем по-подробно за основните им аспекти:

  • Тяхното удобство по време на дълги гейминг сесии
  • Качеството на звука - за слушане на музика и гейминг
  • Качеството на микрофона

И как оценяваме слушалката, особено спрямо цена/качество.

Ако съдим по стария модел, то отзивите ще са повече от добри, защото ROCCAT Renga беше една чудесна слушалка за този ценови клас. Основните забележки на стария модел бяха към кабела, който бе твърде твърд и пречеше, както и за по-слабите говорители. Ако Renga Boost са оправили тези проблеми, със сигурност бих препоръчала слушалките за всеки, който е на бюджет.

А дотогава ви готвим едно ревю на ROCCAT Suora - RGB механична клавиатура, която изглежда семпла само на пръв поглед. Освен основните ѝ характеристики, ще я тестваме и в игра (разбира се!). Основното ревю ще бъде подготвено от Myth, а от мен очаквайте коментар за удобството на Suora в World of Warcraft, заради нейните макро профили.

Интересно ми е и да разбера - какви слушалки ползвате вие и бихте ли ги препоръчали? Ако да, кое ви е любимото нещо за тях?

Няма коментари

Напиши коментар