Razer Game Store затваря врати
Технологии

Razer Game Store затваря врати

Ключовете си трябва да активирате до 28 февруари.

Само след 10 месеца казваме довиждане на Razer Game Store (gamestore.razer.com). В изявлението, Razеr благодарят на клиентите си, за невероятната общност, която са създали.

Вчера от компанията дадоха на клиентите си двуседмично предизвестие, обявявайки, че магазинът няма да работи след 28 февруари. До тогава, активирайте ключовете си, напомнят от Razer.

Магазинът отвори врати през април 2018г., като продаваше ключове от Steam и Uplay, затова без паника, ще запазите игрите, които сте си закупили. Важното в случая е, че ако не сте активирали даден ключ, трябва да го направите преди 28. Ключовете са изпращани и по имейл.

В изявлението (FAQ-то), от компанията казват, че ще получите игрите които сте Pre-order-нали. Дори когато онлайн магазинът вече не е активен, услугата Razer Silver все още може да бъде използвана за награди. Виртуалната кредит система Razer Gold също е все още достъпна в Razer Gold Catalog-а.

В изявлението си, от компанията добавят, че ще инвестират в други начини за доставяне на невероятно съдържание и ще представят промоции за игри през Razer Gold. Цялото FAQ можете да прочетете тук

До момента, платформата вървеше сравнително добре, но конкуренцията се е оказала по-сериозна от очакваното. В последната седмица обаче, не бяхме чували почти нищо от компанията, като последния им туит е от тогава. 

Като изключим това, компанията Razer напоследък ни изненадва приятно, а последната новина беше розовата серия на продуктите.

 Повече ви разказахме в тази статия. Може би, да имаш цялата периферия в розово би било малко повече, но лично аз съм голям фен на слушалките и мишката. Вие какво мислите за серията Quartz

Източници: Razer, Polygon

Няма коментари

Напиши коментар
Tags