Razer с розова гама на всичките си продукти
Технологии

Razer с розова гама на всичките си продукти

Миналата година Razer направи четири от своите периферни устройства в розов цвят - клавиатура, мишка, слушалки и пад.

Тази година линията Quartz за розови геймърски продукти на Razer се разширява със Seiren X микрофон, безжичен PlayStation 4 контролер, стойка за слушалки, калъфче за техния Razer смартфон, както и ограничена версия на Razer Blade Stealth лаптопа им, който е метален и също ще бъде изцяло в розов цвят.

И всичко това става налично седмица преди Свети Валентин, и както се изрази главният изпълнителен директор на Razer Min-Liang Tan - "това ще ви открадне сърцата". Razer не казва изрично, че се надява да привлече жените към всички тези розови продукти - прессъобщението на компанията просто прави обширни препратки към предстоящия Свети Валентин.

Относно цените на продуктите, розовият цвят няма да окаже влияние върху тях - те ще струват точно толкова, колкото и стандартните не-розови версии. Единствената предпоставка е, че розовите версии ще бъдат в доста ограничено количество.

Лаптопът Razer Blade Stealth Quartz от официалния магазин на Razer ще струва 1 599 долара. Той съдържа следните характеристики:

Процесор: Intel Core i7-8565U
Оперативна памет: 16 GB LPDDR3 2133MHz
Дисково пространство: 256 GB PCIe M.2 SSD
Видеокарта: NVIDIA GeForce MX150 4 GB GDDR5
Екран: Full HD (1920x1080), 13.3 инча
Батерия: 53.1 Wh

Този нов розов лаптоп е част от скорошната тенденция на Razer, а именно техните Blade лаптопи са придобили по-зрял дизайн и алтернативни цветове като металния Razer Blade Stealth, белия Blade и сега този нов розов вариант, а компанията започна да продава още аксесоари в цветове.

Второто ново розово нещо от Razer е розовата версия на безжичния PlayStation 4 и PC контролер Raiju Tournament Edition. За съжаление той е достъпен само в Европа, Азия и Океания, така че ако се намирате например в САЩ, ще трябва да го вземете то другаде.

За разлика от контролера, то розовата версия на Razer Kraken слушалките ще бъде достъпна навсякъде заедно със стойката им Base Station Chroma, както и розовата версия на Razer Seiren X микрофона.

И това не е всичко! Продължаваме към клавиатурата Razer Huntsman, мишката Razer Basilisk и пада Goliathus Extended Chroma, които са също толкова добре изглеждащи в розово, колкото останалите продукти от линията Quartz на Razer.

Изводът е, че ако достатъчно фенове на розовото направят достатъчно шум, всеки продукт би имал и розова версия. Razer Quartz линията е пример за това.

 

Източник: Razer

Няма коментари

Напиши коментар