Acer Predator Triton 900
Ревю

Acer Predator Triton 900

Подвижен екран, 4K UHD сензорен екран с G-Sync.

Acer разкриха новия си гейминг лаптоп на IFA 2018. Новият Predator Triton 900 изглежда като другите Acer лаптопи, но има подвижен дисплей, който изглежда невероятно удобен.

4K UHD сензорен дисплей с Nvidia G-Sync. Идеята е да се използва като нормален лаптоп, но да можеш да предвижиш дисплея по-близо до теб или с други думи - да не се чудиш как да позиционираш целия лаптоп, като ще имаш възможност да регулираш само дисплея.

В допълнение към всичко това, Predator Triton 900 включва и 4-то поколение Acer Aeroblade 3D вентилатори, механична клавиатура и още какво ли не. Не мога да кажа, че това е неочаквано от гиганта, който ни радва през последните години с всичко, което излиза на пазара. А в ерата на технологиите, трябва да има марка, на която да разчитате за качество.

За съжаление, от Acer не споделиха спецификите на лаптопа, нямаме представа какъв процесор ще използва или пък каква видеокарта, нито пък знаем цената. Но всички знаем каква е славата на Predator, така че очакваме изключително високи параметри и качество.

 

Източник: TheVerge

 

Няма коментари

Напиши коментар