Ревю на пад ROCCAT Sense Vital Force Wide
Ревю

Ревю на пад ROCCAT Sense Vital Force Wide

Днес ще ви разкажа за моите приключения с ROCCAT Sense Vital Force Wide

Приятелите ни от ROCCAT решиха да ни зарадват с няколко неща, като клавиатури, падове и т.н. в нашия офис, като аз веднага не изпуснах възможността да се добера до единия от падовете.


След цяла седмица интензивно използване на пада разбрах, че размерът има значение

ROCCAT Sense Vital Force Wide е широката версия, чиято широчина е цели 85см. и реално клавиатурата ви седи върху едната му част, а мишката върху остатъка. Височината е 33см., което позволява свободно движение на мишката, ако играете на ниска чувствителност.

Започвам с добрите страни, а те не са малко - широчината и височината на пада са перфектни за хора, които играят със средно бързи мишки, като тук говорим за FPS игри като Counter-Strike: Global Offensive, новата APEX Legends и подобни

Още след като сложих мишката на пада се усети лековатото приплъзване, буквално усещането беше все едно бутате шейна по лед - лесно, бързо и ефективно.

Още нещо хубаво е, че не усетих разлика дори след цяла седмица интензивно използване на пада, като говорим за гейминг от порядъка на 5-6 часа дневно. Естествено не играех Dota 2 шах или подобни игри, а се занимавах с Counter-Strike, APEX Legends, PUBG, League of Legends, общо взето игри които изискват постоянното използване на мишката във всеки един момент. Говорим за голям интензитет на действия, което в крайна сметка амортизира който и да е пад.

Падът е зашит в краищата, което предпазва от това да се разпокъса, което се наблюдава много често в днешно време. Затова повечето фирми започнаха да процедират по този начин и естествено ROCCAT не останаха по-назад и са в крак с модата. Долната част на пада е гумирана, защото сцеплението е едно от най-важните неща за един геймърски пад.  Tук нещата бяха перфектни и падът не помръдваше от мястото, на което съм го сложил.

Минаваме на негативните неща, като всъщност "те" са само едно. В някои моменти усещах как височината на пада не ми достигаше и излизах извън него, но не се случваше много често, което е добре. Има и още нещо, ако въобще можем да го наречем минус - има хора, които обичат да държат пада си под определен ъгъл, а това няма да бъде възможно с тази версия, тъй като клавиатурата ви седи върху него.

Е... лек, прецизен, голям! Всичко от което имате нужда - това е ROCCAT Sense Vital Force Wide.

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Karrigan вече няма да играе за Envy
CS:GO
CS:GO Major в Берлин
Apex Legends
Apex Legends - полезни съвети
Технологии
Razer с розова гама на всичките си продукти

Няма коментари

Напиши коментар