Samsung Galaxy S10 ще бъде представен на 20 февруари
Технологии

Samsung Galaxy S10 ще бъде представен на 20 февруари

Какво видяхме от Samsung на CES 2019?

По време на CES 2019 видяхме интересни нови джаджи, нова техника, находчиви рекламни похвати и не малко драма. Разказахме ви с какво ни изненадаха Sony, или с други думи каква е тази колона, която ни държи бирата. Общо взето, говорихме за повечето големи компании, но все още не сме казали нищо за Samsung, главно, защото се чуха много спекулации. Сега обаче, информацията като че ли е малко по-ясна. Ето и с какво ни зарадваха от Samsung по време на CES 2019


От компанията ни представиха огромни телевизори, както направиха и конкурентите им. Другото интересно нещо беше очарователен робот-помощник. Въпреки че не сме сигурни, дали изобщо подобен продукт ще бъде пуснат в продажба, няма как да не го харесаме. 

Третото любопитно нещо, което обявиха от Samsung беше датата за представянето на Samsung Galaxy S10, а именно 20 февруари тази година. Именно тогава, на събитие на компанията ще научим и други интересни новини около нея. 

Очакваме и сгъваемите телефони на компанията, които според мен не изглеждат особено надеждни, но нека все пак видим. Различни онлайн издания писаха, че по време на CES са били направени демонстрации на Galaxy Fold при затворени врати .

Очакванията са да бъде показан вече официално функциониращ сгъваем телефон, както и 3 или 5 вариации на S10. Да не забравяме, че ни очаква и още едно голямо събитие - Mobile World Congress, което се провежда в Барселона от 25 до 28 февруари. Възможно е някои от новините да бъдат запазени до тогава. 

2019г. ще бъде особено важна за Samsung, особено след крайно незадоволителната за компанията 2018г. Galaxy S9 по никакъв начин не достигна очакванията, които му бяха възложени. Финаносвите отчети за печалбите на компанията от смартфони бяха изключително неблагоприятни. За тегнологичен гигант като Samsung, oбаче, това са преодолими премеждия. Очакваме добри неща и нови иновативни подходи към технологиите, каквито сме виждали от тях и до сега. 

Източник: The Verge

 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар
Tags